Toimitusehdot

Tilauksesi postimaksu on 9,50 € riippumatta tilauksesi painosta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

-------------

Payment service provider

Paytrail Oyj (2122839-7) acts as an implementer of the payment handling service and as a Payment Service Provider. Paytrail Oyj will be shown as the recipient in the invoice and Paytrail Oyj will forward the payment to the merchant.
Paytrail Oyj is an authorized Payment Institution. For reclamations, please contact the website you made your payment to.

Paytrail Oyj, business ID 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Phone: +358 207 181830

Toimitustavat

Suomessa ostokset toimitetaan valintasi mukaan Itellan kautta postipakettia tai Matkahuollon kautta Lähellä-pakettina (vastaanottopaikkoja mm Valintataloissa ja Siwoissa). Toimituskuluina perimme 9,50 euroa. Voit myös noutaa tilauksesi osoitteesta Joensuun Verhotalo Kauppakaari 1.

Ostosten maksaminen

Maksaminen onnistuu Suomen verkkomaksut-palvelun kautta kaikilla suomalaisilla verkkopankeilla sekä yleisimmillä luottokorteilla.

Toimitusmaksu

Toimitusvaihtoehdot Suomessa ovat Postipaketti, Matkahuollon Lähellä-paketti tai nouto myymälästämme (Teollisuuskatu 15, 80100 Joensuu). Toimituskulut Postin ja Matkahuollon kautta ovat 9,50 € riippumatta paketin koosta ja ne lisätään tilauksen loppusummaan.
 

Toimitukset

Mittatilausverhot ommellaan mittojen mukaan tilauksesta. Toimitusaikamme on 2-3 viikkoa.
Mittatilausverhoilla sekä metritavaratilauksilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Valmistuotteiden toimitusaika on noin 1 viikko.

Ilmoitamme sähköpostilla tilauksen lähtemisestä ja ilmoitamme samalla Postin tai Matkahuollon seurantatunnuksen. Kuljettaja (Posti tai Matkahuolto) ilmoittaa asiakkaille lähetysten saapumisesta tekstiviestillä tai saapumisilmoituksella. Tekstiviestin saaminen edellyttää puhelinnumeron ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Tuotteen palautusoikeus

Tarkistamme tuotteet ennen lähetystä ja varmistamme, että ne ovat kunnossa. Jos ostamasi tuotteet eivät kuitenkaan syystä tai toisesta sovellu käyttöösi, voit palauttaa ne 14 päivän kuluessa toimituksesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, ehjä, puhdas ja myyntikuntoinen. Palautusoikeutta ei ole mittatilaus- metritavara- ja alennustuotteilla.

Sovi palautuksesta etukäteen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, niin neuvomme kuinka asiassa menetellään (asiakaspalvelu 010-4235510) Virheellisten tuotteiden osalta pyrimme ensisijaisesti korjaamaan mahdolliset virheet.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos saamasi tuote on vioittunut, ilmoita asiasta asiakaspalveluumme ja jätä vioittunut tuote asiakaspalautuksena postiin. Me maksamme postimaksun. Sovi palautuksesta etukäteen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, niin neuvomme kuinka asiassa menetellään (asiakaspalvelu: myymala@joensuunverhotalo.fi, 010-423 5510)

Mikäli tuote havaitaan vahingoittuneeksi kuljetuksessa, siitä on tehtävä merkintä rahtikirjaan kuljettajan läsnä ollessa. Mikäli tuote noudetaan postista, lähetyksen vahingoittumisesta tehdään merkintä heti lähetyksen vastaanoton yhteydessä postin virkailijan opastuksella. Pakkaamme tuotteemme huolellisesti, emmekä vastaa vahingoista, joita syntyy varomattomasta käsittelystä kuljetuksen aikana.


Netbanks

Paytrail Oyj (FI2122839) provides netbank related payment transfer services in co-operation with Finnish banks and credit institutions. For consumer the service works exactly the same way as traditional web payments.