Mittatilausverhot saat Joensuun Verhotalolta 

Mittatilausverhot ovat verhot, jotka istuvat täydellisesti juuri sinun ikkunoihisi tai vaikka huoneiston tilanjakajiksi! Mittatilausverhot saat Joensuun Verhotalolta, joka ompelee valitsemistasi kankaista siistit verhot esim. keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai varsin hyvin myös liiketilaasi. Tuotteistamme löydät erilaiset mittatilausverhojen vaihtoehdot, joita voit tutkiskella rauhassa ja tulla vaikka hypistelemään myymäläämme Joensuuhun. 

Upeita värejä, yksityiskohtia ja muita toteutuksia 

Tuoteryhmämme kattaa painetut kankaat, kudotut kankaat, polttopainetut sekä yksiväriset kankaat. Tuotteemme edustavat pääosin Vallilan korkealuokkaisia taidonnäytteitä, mutta mukaan mahtuu myös kansainvälisiä huippumerkkejä kuten Designers Guild, Svensson Markspelle, Almedahls, Creation Baumann, Lauritzons, Kobe, Wind, Drapilux, Casamance ja Casadeco. Ei ole varmasti makua, tyyliä tai toivetta, johon valikoimamme ei vastaisi. Meillä työskentelee taitavia ompelijoita, jotka pystyvät loihtimaan haastavienkin kuvioiden kankaista eheät ja kauniit verhot.  

 

Mittatilausverhoistamme löytyy varsinaisten värien ja kuvioiden kirjo, myös erikoisia huomionherättäjiä. Toki tarjonnassa on pelkistetympiäkin painatuksia ja yksivärisiä kankaita yksinkertaisempaa tyyliä kaipaavalle. Voit kysyä aina meiltä lisää, kun etsit kotiisi tai muuhun tilaan sopivia verhoja. Verhojen ostaminen käy näppärästi verkkokaupastamme tai myymälästämme.  

Verhot mittatilauksena – verhosuunnittelijamme palvelevat mielellään

Asutko Joensuun alueella ja haluaisit verhot mittatilauksena ammattilaiselta, jolla on taito tehdä ja silmää suunnitella? Verhosuunnittelijamme piipahtavat mielellään kohteessasi kartoittamassa tilan ja toiveesi sekä tekemässä tarvittavat mittaukset, jonka pohjalta teemme sinulle ehdotuksen uusista verhoista. Voimme toki myös muokata vanhoja verhojasi vastaamaan paremmin muuttuvia tarpeitasi.  

 

Kun verhot ovat valmiit, voit hankkia meiltä myös niiden asennuspalvelun. Tämä tarkoittaa verhojen ripustamisen lisäksi tarvittavien kiskojen ja tankojen yms. asennusta. Verhojen hankinta on näin tehty mahdollisimman helpoksi! 

Tilaa yksilölliset mittatilausverhot jo tänään 

Aletaan suunnittelu yhdessä vaikka saman tien! Jutellaan ensin tovi toiveistasi ja keskustellaan tilasta, johon verhot tulevat. Sovitaan sen jälkeen käynti sinulle sopivaan aikaan. Toki voit antaa mitat meille itsekin, joiden perusteella verhot ommellaan.

 

Myymme myös muita sisustustekstiilejä, joten tilan teemaa saa mukavasti jatkettua vaikka sisustustyynyissä. Myös nämä voidaan ommella mittatilauksena asiakkaan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää mittatilausverhoista ja muista tuotteistamme! 

BLIXT linen 11

Kankaan leveys 150 cm. 100% puuvilla.

Tuote lisätty
24.50 €

Blombär 99 multi

Mittatilausverho.

28,50€/m.

Tuote lisätty
28.50 €

COTTAGE 009


Mittatilausverhokangas.

Tuote lisätty
29.50 €

ELLE light grey 19

MITTATILAUSVERHOKANGAS. Kankaan leveys 150 cm. 100% polyester

Tuote lisätty
17.50 €

grandiflora 30 denim

Mittatilausverho.

24,50€/m.

Tuote lisätty
24.50 €

Grandiflora 79 luumu

24,50€/m.

Mittatilausverho.

Tuote lisätty
24.50 €

HANAA 150 CM black/white

Kankaan leveys 150 cm.

Kuvion korkeus 91 cm

Tuote lisätty
25.50 €

KAISLA 1 black

Mittatilausverho.

25,50€/m.

Kankaan leveys 150cm.

Tuote lisätty
25.50 €

KRYSANTEMUM harmaa/musta

Mittatilausverho.

24,50€/m.

Tuote lisätty
24.50 €

las vegas 104 ivory

Mittatilausverho.

21,50€/m.

 

Tuote lisätty
21.50 €

LUMI CLASSIC 30 green

Mittatilausverho. 23,50 €/m

Tuote lisätty
23.50 €

LUMI CLASSIC 31 pink

Mittatilaus verho. 23,50 €/m

Tuote lisätty
23.50 €