Verhot julkisiin tiloihin

Tekstiileillä luodaan tilaan viimeistelty vaikutelma ja ne tuovat mukanaan myös kotoisuutta ja viihtyisyyttä. Toteutamme verhoratkaisut julkisiin tiloihin vankalla ammattitaidolla. Olemme saaneet toteuttaa päiväkoteja, kouluja, virastoja, toimistotiloja ja sairaaloita.

Tekstiilisuunnittelu käsittää verhot, tyynyt, päiväpeitteet, matot, kangas- ja akustiikkataulut. Suunnittelun lisäksi valmistamme verhot Suomessa paikallisena käsityönä ja ripustamme ne tarvittaessa kohteeseen. Valikoimistamme löytyy niin matot, tapetit, verhokiskot ja -tangot, asennettuna puolestanne. Ompelupalvelumme sekä asennuspalvelumme on aina paikallista työtä.

Kauttamme saa tekstiilejä myös vaativiin erityisolosuhteisiin. Teknisillä kankailla saadaan tarvittaessa parannettua tilan akustiikkaongelmia, sisäilman laatua sekä niillä saadaan myös estettyä liiallista auringon paistetta ja häikäisyä. Käytämme tunnettuja ja luotettavia projektitoimittajia kuten: Svensson, Designers Guild, Borås Cotton, Kobe, Kvadrat, Drapilux, Creation Baumann.

Tulemme mielellämme käymään paikan päällä ja suunnittelemme kohteen tekstiiliratkaisut asiakkaan toiveita kuunnellen ja tilan käyttökohteen huomioiden.

 

Referenssikohteitamme ovat mm.

-Itä-Suomen yliopisto

-Pohjois-Karjalan keskussairaala

-John Deere Joensuun toimistot

-Pohjois-karjalan koulutuskuntayhtymä

-Puolustusvoimien palvelukeskus Joensuu

-Useita kouluja ja päiväkoteja Joensuun ja Kontiolahden alueella.

-Erilaisia toimistoja Pohjois-Karjalan alueella.