Verhosuunnittelu

Verhosuunnittelu – Joensuun Verhotalo 

Joensuun Verhotalo on varsinainen täyden palvelun verhotalo. Meiltä voit tilata sekä itse verhokankaat, kankaiden ompelupalvelun että verhosuunnittelun. Meillä työskentelee ammattitaitoisia verhosuunnittelijoita, jotka ovat sinua varten – he kuuntelevat toiveitasi, auttavat valitsemaan tyyliisi ja tilaasi sopivat kankaat ja hoitavat ompelutyön puolestasi. Saat verhot helposti ammattilaisten toteuttamina, jolloin säästät niin aikaa kuin vaivaakin. Tiesitkö, että voimme muokata myös vanhat verhosi uuteen uskoon? 

 

Verhokankaamme koostuvat useista tunnetuista kansainvälisistä merkeistä, joista löytyy valinnanavaraa jokaiseen kotiin sekä julkisiin tiloihin. Kurkkaa tarjontamme verkkokaupasta ja ota yhteyttä tai tule käymään myymälässämme, niin lähdetään suunnittelemaan sinulle sopivia verhoja! Liikkeemme sijaitsee Joensuussa osoitteessa Kauppakaari 1. 

Verhojen suunnittelupalvelu monilla tyyleillä ja toiveilla 

Verhojen suunnittelupalvelu on hyvä valinta silloin, kun vaikkapa oma osaaminen ei riitä ompeluun tai mielikuvitus ei taivu itselle mieluisan sisustustyylin ideoimiseen. Verhot ovat merkittävä osa tilan sisutusta, viihtyisyyttä sekä käytännöllisyyttä, joten on tärkeää, että ne edustavat sellaisia ominaisuuksia, jotka kuvastavat omaa kotia sekä tyyliä parhain mahdollisin tavoin.  

 

Verhojen suunnittelupalvelumme vastaa moniin toiveisiin. Haluaisitko kotiisi kodikkuutta, ripauksen ylellisyyttä vai hyvinkin persoonallisia ratkaisuja, joita ei aivan joka asunnosta löydy? Verhot ovat hyvä tapa vaikuttaa sisustukseen ja kodin tunnelmaan. Verhosuunnittelun avulla saat varmasti sellaiset tekstiilit, joista juuri sinä pidät!  

Verhosuunnittelijamme toteuttaa toiveesi! 

Ota yhteyttä, kun haluat uudistaa vanhoja verhojasi tai tarvitset aivan uudet verhot vaikka upouuteen kotiin tai työtilaan! Suunnittelijamme tulee mielellään käymään luonasi ja kartoittaa toiveidesi lisäksi kaiken oleellisen, joka vaikuttaa uusien verhojen tekemiseen. On yllättävän monia asioita aina valaistuksesta värimaailmaan ja oikeanlaiseen mittaukseen, joita ei välttämättä osaa ajatella, saati joita ei hallitse, kun uudet verhot alkavat olla suunnittelun alla. Ammattilaisen käsissä verhojen työstäminen käy varmoin ja ripein ottein.  

Muista myös verhojen asennuspalvelu 

Kun tilaat meiltä verhot, saat halutessasi myös verhojen asennuspalvelun. Asennamme kiskot ja tangot sekä ripustamme verhot. Tule ihmeessä poikkeamaan liikkeeseemme Joensuuhun tai ota yhteyttä vaikkapa soittamalla! Voit tutustua maliistomme kankaisiin  linkkien kautta myös etukäteen ja kertoa meille, mistä pidät, niin verhosuunnittelumme ottaa ohjat käsiinsä ja lähtee ideoimaan ajatustesi pohjalta jotain uutta ja upeaa!