Verhojen ompelu

Verhojen ompelu ammattitaidolla Joensuun Verhotalolta 

Tässä talossa tiedetään, miten verhojen ompelu onnistuu! Joensuun Verhotalo on verho- ja sisustuskankaiden erikoisliike, jonka valikoimissa on paljon upeita yksilöitä. Tyylikkäät ja persoonalliset merkit sisustustekstiileistä löydät tarjonnastamme. Meiltä hankitkin kestävät ja kauniit verhokankaat, jotka ompelemme puolestasi tilaasi sopiviin mittoihin. Halutessasi tulemme myös ripustamaan verhot kiskoineen ja muine tarvittavine järjestelmineen. Myymälämme sijaitsee Joensuussa – tervetuloa tutustumaan ja tekemään ihania löytöjä! Samalla jätät verhojen ompelun ammattilaiselle, jolle työ on tuttua ja sujuvaa. 

Ompelupalvelumme toteuttaa verho- ja sisustusratkaisut 

Ompelupalvelumme hoitaa paitsi verhokankaiden ompelun, myös muiden sisustuskankaiden ompelutyöt koteihin sekä julkisiin tiloihin. Verhotalossamme työskentelee tekstiilialan ammattilaisia, joilla on silmää erilaisten sisustusratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen. Kattavasta verhokangasvalikoimastamme löytyy runsaasti vaihtoehtoja moniin toiveisiin ja tarpeisiin. Tuotteisiimme kuuluvat myös muut kankaat ja sisustustuotteet kuten tyynyt, peitteet ja pientavarat. Voimme muokata myös aiemmin hankkimiasi verhoja.  

 

Ratkaisuja on monia, ammattilaisemme hallitsevat varmasti monet tekstiiliniksit, joilla kodista tai muusta tilasta tehdään viihtyisä kokonaisuus. Ota vain yhteyttä tai tule käymään ja kerro, mikäli sinulla on jo jotain ajatuksia uusista verhoista. Ja jos omat ajatukset eivät tahdo asettua oikeisiin uomiinsa, osaavat työntekijämme pystyvät viemään pienetkin idean jyvät eteenpäin. 

Ompelupalvelu on helppo ja nopea tapa hankkia uudet verhot sekä muut tekstiilit 

Voit tilata ompelupalvelun kotiin tai julkisiin tiloihin – minne uusia verhoja tai muita tekstiilejä sitten tarvitsetkaan. Verhosuunnittelijamme tulevat mielellään kohteeseesi tekemään tarvittavat mittaukset, kartoittamaan tilan värimaailman ja toiveesi sekä muut oleelliset asiat, jotka vaikuttavat tekstiilien suunnitteluun ja ompeluun. Kun kankaat valitaan yhdessä ja projekti viedään muutoinkin läpi yhteistuumin, päästään varmasti lopputulokseen, joka miellyttää sinua.  

Tutustu tuotteisiimme ja kysy lisää ompelupalvelusta! 

Oletko jo tutustunut valloittaviin Vallilan kankaisiimme tai muiden merkkien tuotteisiin? Kankaissa vaihtelevat upeat kuviot aina kukista metsiin ja muuhun luontoon, eläimiin ja kaupunkinäkymiin. On värien kirjoa ja pelkistetympää tyyliä, aivan varmasti jotain jokaiseen makuun. Tarjontamme kattaa niin valmisverhot, tyynynpäälliset, matot, mittatilausverhot kuin kankaat. Valikoimamme vaihtelevat, kannattaa kurkistaa uusimpiin tuuliin ja inspiroitua sisustamaan vaikka kaikki kodin tilat uudelleen!  

 

Tervetuloa tutustumaan myymäläämme Joensuuhun ja keskustelemaan samalla verhojen ompeluun tai muiden tekstiilien hankintaan liittyvistä asioista.