Tuotteet

Kankaat

Päätuotteitamme ovat sisustus- ja verhokankaat. Valikoimamme koostuu pääosin mm. Vilpolan, Svaneforsin ja Vallilan korkealaatuisista kankaista, jota täydentää edustamamme kansainväliset huippumerkit mm. Designers Guild, Svensson Markspelle, Almedahls, Creation Baumann, Lauritzons, Kobe, Wind, Drapilux, Casamance, Casadeco, Pagunette.

Päämallisto uusiutuu kaksi kertaa vuodessa, toteuttaen asiakkaidemme toiveita ja pysyäkseen näin ajan hengessä läpi vaihtuvien vuodenaikojen. Saatavillasi on ylellisiä, elegantteja, persoonallisia ja kodikkaita tekstiilejä sekä teknisempiä projektikankaita esim. julkisiin tiloihin.

Huomaathan, että verkkokaupastamme voit tilata kankaita metritavarana 10 cm tarkkuudella ( huomioi kangasta tilatessasi merkitä määräksi 1 kpl ja ____cm -kohtaan haluamasi kangasmäärä senttimetreinä. Huomioi myös tarvittaessa kuvion/raportin korkeus, niin että kangasta on riittävästi) sekä mittatilausverhoja juuri sinun kotiisi sopivina. Voit hyvin ottaa meihin yhteyttä kun tulee kysyttävää (puh. 010 423 5510 / s-posti: myymala@joensuunverhotalo.fi)


Purjerengasverhoissa on 10 kpl renkaita / verho. ( tällöin verhon leveys on kankaan leveys eli n. 140 cm) Purjerengas asennetaan verhon yläreunaan niin, että kangasta jää renkaan yläpuolelle 3 cm.Purjerenkaita on saatavana seuraavina väreinä: graniitti, puhdas valkoinen, luonnon valkoinen, musta, kulta, antiikki messinki, vaalea puujäljitelmä (koivu) ja tumma puujäljitelmä (pähkinä).

Taustalenkkinauha verhossa helpottaa verhon liikuttelua tangolla ja poimuttaa verhon kauniille aalloille. Myös taustalenkkinauha "nostaa" verhoa noin 2-3 cm tangon yläpuolelle.

   

 

Sisustustuotteet

Sesongeittain vaihtuviin valikoimiimme kuuluu verhokankaiden lisäksi mm. tyynyjä ja peitteitä sekä pientavaroita sisustamiseen. Pienilläkin muutoksilla voidaan saada aikaan haluttua vaihtelua, joka tekee asumisesta entistäkin mukavampaa.

                        

 

Matot

Pehmeä villamatto, helppohoitoinen nukkamatto, aito sisalmatto… Valittavanasi on runsaasti yksilöllisiä mattoja, jotka toimitamme mittojesi mukaan sinun tilaasi sopivana.

                       

Ripustusjärjestelmät

Tangot ja kiskot kattavasta valikoimastamme yksilöllisesti kotiisi. Meiltä saat laskosverhokiskot sekä naru- että kuulaketjukäyttöisenä, paneeli- ja lamelliverhokiskot sekä peruskiskojärjestelmät suunnitelman mukaan.